БЕЛА НОЌ 2023

Со огромно задоволство го најавуваме 19-то издание на најпрестижниот културен настан во Скопје БЕЛА НОЌ !


БЕЛА НОЌ е вечер на уметност и креативност, кога улиците и местата во Скопје стануваат плато на кое се претставуваат различни видови перформанси и култура. Секоја година го заземаме градскиот простор и го трансформираме во место на интеракција и впечатливи перформанси.
Подолу можете да ја погледнете целосната програма за БЕЛА НОЌ 2023: